Skip to content

Støtt NHFs arbeid!

Vil du være med på å skape et samfunn for alle? Med din støtte kan vi bidra til å bedre funksjonshemmedes rettigheter og levekår i våre samarbeidsland.
Støtt NHF!

NHFs internasjonale arbeid er støttet av NORAD og Operasjon Dagsverk, men med flere midler kan vi utrette mer. Synes du vi gjør en god jobb? Støtt oss!

Vil du være med på å skape et samfunn for alle? Med din støtte kan vi bidra til å bedre funksjonshemmedes rettigheter og levekår i våre samarbeidsland.

Både privatpersoner og bedrifter kan støtte Norges Handikapforbunds internasjonale bistandsarbeid ved å gi en gave. Du kan selv velge om du vil være registrert eller anonym giver.

Registrert giver:

Du betaler inn ønsket beløp til kontonummer 8200.07.12147. Oppgi avsender og kontaktinformasjon i merknadsfeltet. Beløpet sendes til Norges Handikapforbund, Internasjonalt Bistandskontor, Postboks 9217 Grønland, 0134 Oslo.

Gir du mellom 500 og 12 000 kroner i løpet av et år til Norges Handikapforbund, får du skattefradrag for gavebeløpet. For at du skal få skattereduksjon, krever myndighetene at vi rapporterer inn beløpet sammen med ditt fødsels- og personnummer, eller organisasjonsnummer. Gaveverdien vil automatisk komme til fratrekk i beregningen av skatt på din selvangivelse.

Dette må du sende til Norges Handikapforbund innen 31.desember hvert år.

Uregistert /anonym giver:

Betal inn ønsket til beløp til kontonummer 8200.07.12147 uten å oppgi avsender. Beløpet sendes til Norges Handikapforbund, Internasjonalt Bistandskontor, Postboks 9217 Grønland, 0134 Oslo. NB! anonyme gaver gir ikke skattefradrag for deg som giver.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med
Norges Handikapforbund:
Postboks 9217 Grønland,
0134 Oslo,
nhf@nhf.no
eller 24 10 24 00.

Takk!

Tusen takk for at du står sammen med oss i kampen for en mer inkluderende verden!

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

%d bloggers like this: